Ποιοι είμαστε


Στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο και Πολυϊατρείο  Locus Medicus ΑΙΕ λειτουργούν εργαστήρια κλασσικών και εξειδικευμένων εξετάσεων καθώς και κλινικά ιατρεία πολλών ειδικοτήτων καλύπτοντας τις ανάγκες σας για προληπτική ιατρική, για τον περιοδικό έλεγχο της υγείας σας (check-up), για την παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων (π.χ. υπέρταση, διαβήτης, ηπατίτιδα κτλ), ειδική διάγνωση και θεραπεία.

Παράλληλα, τα εργαστήρια και τα ιατρεία της Locus Medicus, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια εξειδικεύονται στην διερεύνηση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας αγνώστου αιτιολογίας  και των καθ’ έξιν αποβολών έχοντας βοηθήσει περισσότερα από 15,000 ζευγάρια, Χρησιμοποιώντας την κλινική και ερευνητική μας εμπειρία, την αποκλειστικής χρήσης τεχνολογία μας και τα διεθνώς πατενταρισμένα μας διαγνωστικά τεστ.

Στην ανάπτυξη της εταιρίας η οποία βασίζεται στην ενσωμάτωση προϊόντων έρευνας στην εργαστηριακή ρουτίνα, κομβικό ρόλο έπαιζαν πάντα οι εκτιμήσεις και οι αξιολογήσεις των κλινικών συναδέλφων, είτε αυτών που δραστηριοποιούνται μέσα στην LOCUS MEDICUS, είτε αυτών που λειτουργούν ως εξωτερικοί συνεργάτες. Ο ρόλος των κλινικών ιατρών ήταν πάντα απαραίτητος στην εκτίμηση της κλινικής σημασίας των νέων δεδομένων που προέρχονται από την έρευνα. Επιπλέον και για αυτούς αποτελεί κίνητρο ο χειρισμός μοντέρνων, χρήσιμων στοιχείων στην καθημερινή τους κλινική πρακτική.

Τέλος, η προσφορά της LOCUS-MEDICUS στην Ελληνική και την Διεθνή επιστημονική κοινότητα αποδεικνύεται εμπράκτως με περισσότερες από 20 διεθνείς (και 8 Ελληνικές) δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και με περισσότερες από 30 συμμετοχές σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια (3 βραβεία συνεδρίων), 4 διεθνείς πατέντες, ενώ η εταιρεία, στηρίζει έμπρακτα τους νέους Έλληνες επιστήμονες θέτοντας στην διάθεσή τους τόσο την υλικοτεχνική υποδομή των εργαστηρίων της, όσο και την τεχνογνωσία των στελεχών της (Άμεση συμμετοχή σε 8 Διδακτορικές διατριβές νέων επιστημόνων, 3 Εκπονήσεις εργασιών Masters μεταπτυχιακών φοιτητών  (Το ένα με διάκριση και χρηματικό έπαθλο), 2 placement φοιτητών από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας κ.α.)

Image
Image

Πρωτοπορία

Οι επιτυχίες του τμήματος διερεύνησης της γυναικείας και της ανδρικής υπογονιμότητας καθιέρωσαν από νωρίς το συγκεκριμένο ιατρείο και στην συνέχεια το γυναικολογικό ιατρείο του κέντρου.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Μεσογείων 246 Χολαργός (παράδρομος Μεσογείων, πάνω από τράπεζα Πειραιώς, δίπλα στο μετρό Χολαργού)

2106544444, 2106981350, 2106981370, 2106981332, 2106981335
(fax) 2106996870

Search